About Me

Tim le Saule

He brings the house that touches your soul…

Met zijn soulful, soms techy (deep)house-sound weet Tim le Saule al menige jaren dansvloeren te laten genieten. Zijn basis ligt in het vullen van een volledige avond/nacht waardoor hij de perfecte opbouw weet te vinden. "De mensen moeten willen schreeuwen, maar niet daadwerkelijk schreeuwen!"

Zijn roots liggen in verschillende Gorcumse clubs, waar hij residenties heeft afgedwongen. Zijn carrière begon bij een kleine, hippe kroeg, waar binnen een uur het dak eraf ging! Dit resulteerde in een vaste plaats in Club Senz, waar hij de opbouw mocht verzorgen voor o.a. Carita la Nina en Daniel Bovie & Roy Rox. Ook Afrojack, Ricky Rivaro, D-Rashid en andere "grote" namen hebben in Club Senz acte de presance gegeven.

Toen The Lemon Lounge geopend werd, is Tim le Saule gevraagd om hier resident te worden. Hier heeft hij zijn draaistijl geperfectioneerd en is bekend geraakt met een breder genre, zoals latin, progressive & techhouse. Door de gehele avond te vullen kon hij het publiek meevoeren langs het enorm brede spectrum dat house heet. Zijn sets werden regelmatig uitgebreid met percussie en sax, waardoor de zijn echte roots weer terug naar boven kwamen!

Na een tijd met vinyl te hebben gedraaid heeft hij zijn platenspelers onder de stofdoeken gelegd en is over gestapt op cd’s. Inmiddels is de technologie weer een stapje verder en is Tim le Saule ook de voordelen in gaan zien van digitale muziek. De voorbereiding is tot in de puntjes geperfectioneerd om een zo strak mogelijke set neer te zetten, waarbij vooral gelet wordt op de lach op de gezichten van de mensen in het publiek!

Personal Info

Some more

KLEUR

Tim le Saule is 1/3 of KLEUR. KLEUR is a deep- & soulful house concept.

NEWS

Follow me on social media and check out what I have to say...

Where I play

Over here you can find TLS' schedule. See you on the dance floor!

Contact

CONTACT ME FOR BOOKINGS, MORE INFO, OR WHATSOEVER. I'D LIKE TO HEAR FROM YOU!

News